kezdőlap
Bemutatkozás  Gépparkunk  Termékeink  Hírek  Kapcsolat

Bemutatkozás


A Schaller Kft-t 1993 októberében alapítottuk meg. A megalakulás előtti időszak 1988-ra vezethető vissza, amikor mellékállásban egyéni vállalkozásba kezdtem. Mivel főállásban forgácsolással foglalkoztam, kellő szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeztem ehhez. 1993-ban szerkezetváltozás és kisebb bővítés után megalapítottuk a Schaller Kft-t, melynek fő tevékenységi köre kezdetben gépi forgácsolás, fémmegmunkálás és szerszámkészítés volt. Családi vállalkozásként indultunk két tulajdonossal és két alkalmazottal.

Az első évben fő profilunk az esztergálás volt. A következő évben épült ki fokozatosan megrendelői körünk fővárosi, észak-magyarországi és nyugat-európai cégekkel. Ekkorra már bebizonyosodott, hogy törekednünk kell arra, hogy a termékeket teljes egészében saját kapacitással tudjuk legyártani. Ezután folyamatos beruházásokkal teljes gyártósort tudtunk kialakítani a darabolás, esztergálás, marás, vésés, fúrás, sík- és furatköszörülés, CNC megmunkálás, valamint az alkatrészek hegesztése és az összeszerelés munkafázisai számára.

Termékeink minőségellenőrzését korszerű mérőeszközökkel végezzük. Cégünk jelenleg még nem rendelkezik ISO minősítéssel, de megszerzése folyamatban van, így már az ISO-rendszernek megfelelően végezzük a munkafolyamatokat. A cégünk fennállása óta tartó folyamatos fejlődésnek köszönhetően ma már egy 1200 négyzetméteres gyártócsarnokkal és teljes gyártósorral rendelkezünk. Alkalmazottaink száma 20 fő. Célunk a piaci elvárásoknak és a precíz, minőségi munkának való megfelelés. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük gépeinket, technikai feltételeinket. A gyártott szériáink az egyedi daraboktól a sorozatgyártásig terjednek. Megmunkálunk mindenféle fémet (acél, KO, alumínium, réz, stb.,) és különféle műanyagokat. A gyártott alkatrészek kikészíttetését (hőkezelés, horganyozás, nikkelezés, feketítés, krómozás, barnítás) is vállaljuk.

Üdvözlettel:   
Schaller Ferenc